Comunitat enciclopèdia |Enciclopèdia Respostes |Enviar pregunta |Coneixement de vocabulari |Pujar coneixement
He de respondre [Visitant (3.235.*.*) | Login ]

Tipus :[|jpg|gif|jpeg|png|] Byte :[<2000KB]
Idioma :
| Comproveu el codi :
Tots respostes [ 2 ]
[Visitant (58.214.*.*)]respostes [Xinès ]Temps :2020-12-27
Moment Miller: Es refereix al jugador de bàsquet de l'NBA Reggie Miller sorprenentment guanyant tres punters en els últims segons del joc. Així que els últims, crucials, segons de la cursa es van anomenar els moments de Miller.
El moment més clàssic de Miller va néixer el 7 de maig de 1995, el primer partit de les semifinals de la Conferència Est de 1995, quan els Pacers i Knicks es van enfrontar entre si, quan els Pacers van remuntar els Knicks per sis punts. I amb 18,7 segons a l'esquerra en el joc, els Pacers van ser jutjats per ser morts pels habituals, però Miller va trencar la rutina, primer disparant un triple i després interrompent la pilota des de la mà dels Knicks davant la porteria per marcar des de la distància, quan els Pacers es van sorprendre en empatar el marcador. Després d'un empat 105-105, els Pacers van fallar, els Knicks van fallar dos tirs lliures, Miller va aconseguir el rebot i va obligar als Knicks a fallar, va colpejar els dos tirs lliures, i després els Knicks van perdre, i els Pacers van vèncer a Miller per dos punts..9 segons 8 minuts no és els últims 8,9 segons de la cursa...
A més, en el partit 4 de la final de la Conferència Est de 1998, Miller va empènyer Jordan en el minut final, i Miller va colpejar un triple amb 0,7 segons per posar els Pacers al peu del darrere.

Miller, després de la meta, va ballar de nen.

Amb 0,4 segons a l'esquerra en el joc, la capçalera de Michael Jordan (MJ) de tres punters va treure la pilota del marc.